torstai 22. syyskuuta 2016

HIKISTÄ PUUHAA


Tässä kohtaa kun aamulla kello puol seiska kattoo ulos ikkunasta ja ajattelee jo valmiiks sua odottavaa kylmyyttä, niin tulee kyllä ikävä Aasiaan. Vaikka kuvien ottaminen (varsinkin hiukset auki) on aika tuskaista puuhaa niin voin kyllä sanoa, että maailman ihanin tunne on se, kun lämpö menee ihan luihin ja ytimiin saakka.

Vaikka onkin parasta, että meillä on täällä neljä vuodenaikaa ja kohta ollaan taas talven keskellä, kyllä se joskus kylminä aamuina ottaa päähän. Siitä ei kuitenkaan pidä masentua! Päinvastoin, kaikilla vuodenajoilla on ne omat erikoisuutensa ja onhan se huikeeta päästä ne kokemaan aina uudelleen ja uudelleen.

Pointtini on, että vaikka kuinka kaipaisitte lämpöön kesken synkän talven, ajatelkaa aina positiivisesti. Jos ulkona odottava keli ei siinä auta, ajatelkaa jotain päivän mittaan tapahtuvia asioita. Kello on tosiaan nyt puol seiska aamulla ja mä heräsin kuudelta tietoisena siitä, että oon illalla vasta kotona varmaan vähän ennen kymppiä. Pitkää päivää piristääkseni päätin kirjoitella postauksen jo aamulla ja istua hetken pöydän ääressä syöden aamupuuroa saatika että vetäisin puurot naamariin sekunnissa ja käyttäisin enemmän aikaa meikkaukseen. Joskus nää pienet jutut auttaa ja saa sut pysähtymään kiireessä hetkeksi.

Mahtavaa torstaita tyypit, kohta ollaan jo viikonlopussa!
♥:Emmi

2 kommenttia: