lauantai 24. syyskuuta 2016

AUGUST FAVES


En oo ikinä ollut näin säälittävän myöhässä kuukauden suosikkien kanssa, mutta pistetään vaikka muuttohommien piikkiin tällä kertaa. Hieman mietittyäni tajusin, että piru vie tulihan sitä elokuussa ostettua vaikka mitä ihanaa ja todettua jälleen kerran uusia tuotteita ja juttuja lemppareiksi.

Ensinnäkin tää kulma/rajausväri, mistä oonkin jo tainnut hypettää. Everyday Minerals tosiaan lähetti mulle Ruotsiin pienen paketin, joka sisälsi heidän tuotteitaan ja tää on ollut mun lemppari niistä kaikista. Saattaapi olla, että ens viikolla tulee vähän lisäjuttua tästä ja ehkä muistakin heidän tuotteistaan!


Yleensä en kauheesti kuteita Aasian päästä osta - syitä on monia - mutta tää mekko pisti niin silmään ja näytti vielä päällä hyvältä, niin kyllä mä ihan mielelläni sen kaheksan euroa tähän sijoitin. Ainoo huono puoli on takana oleva halkio - pitää kattoa aika tarkkaan, ettei hame nouse turhan ylös ja peppu vilku halkion kautta ;-D


Uudet Niket alkoivatkin jo tulla tarpeeseen ja Malesiasta löytyi sopivasti Sports Directin liike, jonne mä suuntasin urheiluvaateshoppailu mielessä. Nää oli ihan ykkösjuttu mukan tarttuneista tuotteista! Niin mukavat jaloissa, mä en oikeesti kestä Niken kenkiä, niin huippuja!


Ruokajutuista elokuussa nostivat päätään avokadot ja kikherneet, niinkuin varmaan tästä postauksesta huomaattekin. Niitä tulee edelleen ostettua kotiin ja ah on se vaan kätevää (ja herkullista) tehdä näistä aineista ruokaa. Varsinkin ne tahnat on edelleen kovassa suosiossa!


Vika suosikki elokuulta lienee tää Under Armourin treeniteeppari. Ihanan hengittävää ja vähän läpikuultavaa matskua, toimii niin hyvin hikisissäkin olosuhteissa, kuten Batskulla tuli testattua. Mä niin tartten lisää näitä!

Hei, mitkäs teillä oli elokuussa hypetyksessä? Leffaideoita ja biisijuttuja varsinkin tulemaan!

♥:Emmi

11 kommenttia:

  1. Hih, juuri julkaisin oman syksyn suosikit-postauksetn, ja aika tutun näköinen mutta erivärinen eyeliner sielläkin on. :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi25.9.16

    Tuli mieleen, käytätkö villasukkia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai, villikset on best!

      Poista
    2. Anonyymi27.9.16

      Mutta oot vegaani?

      Poista
  3. Anonyymi25.9.16

    Ootko puhelinmyyjä tms kun et halua kertoa työstäsi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en siis ylipäätään koe että siitä täytyy puhua täällä kun ei oo kyseessä just mikään au pair/nordjobb-juttu. Toivon että saan pitää jotain tietoja ihan yksityisenä 😊

      Poista
    2. Anonyymi26.9.16

      Puhelinmyyjä 😂

      Poista
    3. Anonyymi27.9.16

      ?

      Poista
  4. Anonyymi27.9.16

    Toi treenipaita on kyllä hyvännäköinen. Mulla elokuun kokeilussa oli inkivääri ja käyttöön jäi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Inkivääri on muuten parasta!

      Poista