maanantai 21. huhtikuuta 2014

KOLMAS KERTA TODEN SANOO


Istuin aamulla meiän olkkarin sohvalla kone sylissä. Äiti käveli portaita ylös ja huikkas mulle: "ootsä taas ruvennu bloggaamaan". Miten se äiti aina älyää mitä mä teen? Äiti oli heti kannustavalla mielellä, ja siitä mä tiesin että yritetään nyt sitte. Voi olla että tää kaatuu ennen kuin oon toista postausta kirjottamassa, mutta mä tykkään tästä hommasta niin paljon et halusin vielä yrittää. Kolmas kerta toden sanoo, vai?

Älkää tuomitko mua ihan heti rakkaat lukijat, jos teitä ees vielä on. Voi olla että mä postaan kerran viikossa, en oikeesti haluis ottaa siitä minkäänlaista ressiä. Kaveri sanokin mulle, että "postaat sit ku sun tekee mieli". Damn, silleen munki pitäs osata ajatella. Mut otan tästä blogista aina jäätävät paineet, ja sit lopuks mulle tulee blogiburnout ja sanoudun koko hommasta irti.

191 päivää bloggaustaukoa on kyllä aika loistosuoritus. En tiiä onko se tää aurinko ja lämpimät ilmat, mut tänään vihdoin pitkän ajattelun ja puntaroinnin jälkeen päätin ottaa tuumasta toimeen. Toisaalta mietin myös, että mitä ihmettä - eihän ketään kiinnosta lukea mun elämästä, syönhän ruokani useimmiten tupperin kipoista ja iltani kyhnään poikaystävän kainalossa. No ei se mitään! Jos ei kiinnosta niin sitten ei. Sitten mä kirjottelen vaan itelleni. Tykkään tästä kokonaisuudestakin nyt niin paljon. Blogin uus nimi kertoo musta sata kertaa enemmän kun edelliset yhteensä. Jätin vanhoja postauksia tonne vielä, joitain poistin ihan mielipiteiden ja ajatuksien muuttumisen takia, ja ihan sen takia etten enää tykännyt niistä. Joitakin postauksia saattaa poistua vielä lähipäivinä.

Mitä mieltä te ootte, jos siellä joku on? Tuleeko tästä taas yks täys floppi ja kannattaako mun lopettaa ennenku alotankaan? Jos haluutte mun juttuja kuunnella, niin mitä te haluutte että mä kerron?

♥: Emmi

15 kommenttia:

  1. Anonyymi21.4.14

    Mahtavaa!! :) sun blogia on niin kiva lukee :) treeni- ja ruokapostaukset on parhaimpia, mutta kaikki on tosi hyviä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, ihanaa kuulla että oot tykännyt :)

      Poista
  2. Anonyymi21.4.14

    Haluaisin että kerrot siitä jalkapäivien ja selkäpäivien (ja muiden) eroista, haitoista, hyödyistä.. lempparistas ja inhokistas.. suoraan sanoen kertoisit lempisali juttus ja kertoisit oikeesti tarkasti reeneistäs :)! kiinnostaa niin paljon ;) toivon että jatkat tätä ees kesään asti koska kaipaan kannustusta <3 treenipostaukset kunniaan! (ja myös terveellisistä ruuista ja miten jaat ne päiville..) kiitos paljon että alotit tän taas! ♡ ☆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah en nyt ihan tajunnu et miten eri salipäivien haitoista ja hyödyistä? :-D jotain voin niistä kyllä kirjotella, en lupaa että tulee tarkasti kun ohjelmathan on henkilökohtaisia. en haluu että kukaan lähtee tekemään mun ohjelmaa kuvitellessaan, että se olis jotenkin kauheen hyvä, koska se toimii mulla. ohjelma ei oo välttämättä hyvä jollekin muulle jos se on mulle :) lupaan kyllä kirjotella reeni- ja ruokajuttuja! kiitos paljon!

      Poista
    2. Anonyymi23.4.14

      hmm, jos selitän uudestaan, ainakin yritän.. haluisin tietää siitä että miten sulla toimii se että eri lihaksille on eri päivät esim just jalkapäivä. Onkse parantanut sun tehokkuutta ja paljon sulla on päiviä viikossa ja mitä lihaksia ja jne.. ja en oo varastamassa (toivottavasti kukaan muukaan ..) sun saliohjelmaa, haluisin vaan että antaisit kunnon palautteen niistä ja saisin siitä osviittaa että mitä voisin kysästä jos kävisin personal trainerillä. Ja myöskin ois kiva jos jaksaisit väsätä terveellisiä välipala ehdotuksia :--) kiitos emmi!

      Poista
    3. Aijaa no nyt ymmärsin! :D en oo mikään penaalin terävin kynä.. Koitan hei saada jotai tehtyä :) nyt oon tosin dieetillä enkä syö mitään herasheikkejä, rahkaa ja ruisleipää ihmeellisempää välipalaks joten en rupea turhaan ruokaa väsäämään :) voi olla että joku smoothieresepti ehkä tulee jossain vaiheessa!

      Poista
    4. Anonyymi23.4.14

      voi kuule emmi, se tiedetään ;) mut joo noi smoothiereseptit ois tosi jees ! (oon hankkimassa tehosekontinta) t. annika jolla ei oo enää sun numeroa kun vaihtoi simkorttinsa :(

      Poista
    5. Haha voi saakeli eiks sun vanha nro oo enää käytössä? xD tuu fb ni annan mun nron! Onks tää ollu sä kokoajan vai vast tää viimeisin????

      Poista
    6. Anonyymi23.4.14

      On! mutta multa katos kaikki numbat :c minä täällä yritin sulle kokoajan selittää XD haha ja tuun !

      Poista
  3. Anonyymi22.4.14

    treenipostauksia ! :))

    VastaaPoista
  4. Anonyymi23.4.14

    Et tosiaan lopeta! Oon odottanu et tulisit takas <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah, katotaan nyt miten tää lähtee sujumaan! kiva kuulla <3

      Poista