keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

OUTFIT | TARTAN AND DENIM


Ensimmäisen treeni/ruoka-aiheisen postauksen julkaseminen vaan venyy, kun jotenki pitkittää mielummin niitä ajattomia postauksia. Näiden asujen postailu kun on kiva tehä ainaki vähä enemmän reaaliajassa - tai no onhan tääkin viime perjantain kouluasu. Mutta jaksakaa venata, onhan noissa kännykkäpostauksissa niitä reeniaiheisia juttuja onneks :-)


Mulla on nyt paljon suunnitelmia tässä toukokuussa: vappu, Tampereen visiitti, Euroviisut, lätkän MM, Annan paluu ja vaikka mitä muuta. Ja on mulla koeviikko ja sen lisäks verkkokurrsin koe viikkoa ennen sitä. Ja sain just sen kurssin tehtävät pakettiin, jes!! Mutta ymmärrätte varmaan etten halua vapun tapahtumia postailla kahden viikon päästä, enkä vanhoja kevään asukuvia joskus kesällä. Kuitenkin, viimeistään ensi viikolla on tulossa ruoka-aiheista postausta. Ei reseptiä, mutta mukamas jotain syvällisiä höpötyksiä. Tai ei ne nyt niin kauheen syvällisiä oo, mitä mä oikeen höpisen. Tyhmä minä. No mutta kuitenkin.


Ihme, että perjantaina jaksoin pukeutua noinkin järkevästi. Lupasin muuten ylistää mun kouluasujen valokuvaajaa, se saa kyllä kahdessa minuutissa hyvät kuvat aikaseksi. Ollaan tavattu nyt muutaman kerran Essin kanssa mennä pitkällä kympin välkällä ensin hakemaan kahvit ruokalasta ja sitten nappaamaan asukuvia johonki tohon läheisyyteen. Tällä kertaa nimesin kolmannen seuralaisen kelloksi, kun siltä kyselin "paljon se kello nyt on, onko meillä viel aikaa?" Yleensä ehditään kuvaamaan vasta kymmenen minuuttia ennen tunnin alkua, joten Essi hoitaa kyllä siihen nähden (ja muutenkin) hommansa hyvin! Ihanaa kun ei tarvi murehtia, että löytyykö sitten yhtään hyvää kuvaa, kun tietää että Essin kanssa niitä löytyy kahden minuutin sessioltakin ainakin muutama onnistunut.


Pakollinen behind the scenes-kuva vielä loppuun ;D Kahvit roskiksen päälle ja kuvaamaan!

Treeni/ruokapostauksia on siis tulossa viimeistään ensi viikolla! 

Nyt kuitenkin vappuaaton perinteiset: Klara vappen, bara vatten, hela natten! Olkaahan ihmisiksi :)

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti