maanantai 2. syyskuuta 2013

CHILLY AUTUMN DAY


 Tänään onkin ollu mun vihoviimeinen päivä kotisohvalla löhötessä, sillä huomenna palaan jo täysillä arkeen, eli koulu ja reeni kutsuvat! Vihdoin takas reenaamaan, neljä päivää oon tässä nyyhkytellyt sitä, etten oo tän flunssan takia salille voinut marssia. Nyt kuitenkin mulla on enää vaan vähän räkäinen olo, ja jaksan jo tehdä kaikkia arkipäivän askareita. Nukuin viimeyönä myös ensimmäisen kokonaisen yön vähään aikaan. Olin aamulla tosi pirteä ja olo oli ihan erilainen kuin muutaman viimeyön jälkeen, kun olin yöllä saattanu kolme kertaa herätä puoleksi tunniksi sängynlaidalle istuskelemaan ja ihmettelemään. Heräsin aamulla kirjaimellisesti nauraen, olin nähnyt jotain hyvää unta, jossa Tumppi heitti jotain hyvää läppää :-D Siitä en kyllä muista sen enempää!

Tänään oon pääasiassa katsellu MTVtä, millon Snooki & J'Wowwia, millon I used to be fattia ja millon Madea. Oon myös oikeen hemmotellu itseäni ruualla, aamupalaksi herkkusmoothie, "lounaaksi" porkkanarahkasämpylöitä, kalkkunaa, kurkkua ja omenalastuja ja äsken söin proteiinileivoksia rahkan ja myslin kera! Pitkin päivää oon myös keitelly itselleni mustaherukkamehua, joka ihan toden teolla auttaa! Porkkanarahkasämpylöiden ja proteiinileivoksien ohjeet löytyvät molemmat täältä. 

Mua on toden teolla laiskottanut näiden viikon reseptien kanssa, mutta koitan nyt tsempata itseäni ja kehitellä jotain julkaisemisen arvosta. Niiden bataattiranskisten ohje mun piti viikonloppuna julkasta, mutta olin niin kipeänä, että sain itsekin bataattia alas vaan muutaman palasen, saati että olisin niitten kanssa sitä valkosipulidippiä alkanu väsäämään. Tällä viikolla koitetaan uudestaan!

Olen tässä pikkuhiljaa tehnyt valmiiksi huomisen läksyjä ja jonkun verran muitakin, ettei läksyjen määrän todellisuus taas hyppäisi silmille huomenna kun on ollut tää 'pitkä viikonloppu' tässä välissä ja koulujutut on unohtunu ihan kokonaan. Meillä on keskiviikkona vissiin myös koulukuvaus, oon ihan ulkona koko asiasta ja muutenkin lähes kaikesta :-D Sen tiedän, että meen Turkin hotelli varattiin tänään, happiest girl alive!!

Muutama sananen loppuun siitä, kuinka mä tykkään tän blogin kirjottelusta. Mun mielestä on ihanaa, et oon jopa inspiroinut joitain muutamia ihmisiä alottamaan oman kehon ja elämäntapojen muutoksen. Kun sitä kuulee, et "hei mä sain sulta inspiksen tähän", tulee vaan enemmän onnelliseks, ja hei se motivoi myös mua! Jaksan kirjottaa teille enemmän ja laadukkaampia postauksia, kun tiedän että mulla on te lukijat, jotka jaksatte lukea, kannustaa mua tän kirjottamisessa ja treenauksessa ja kaikessa. Tietenkin on niitäkin, jotka jostain syystä eivät tästä mun jutusta pidä tai ovat muuten vaan katkeria. That's fine, mulla on silti te, jotka tätä tykkäätte lukea! Jatkossa mä aion koulun ja kaiken muun ohella panostaa blogiin ihan yhtä paljon, mutta toivoisin mun lukijoilta palautetta, mitä voin parantaa sun muuta ja tietenkin on ihanaa saada teiltä ihan perus kommentteja. Ihanaa on tietää, että ootte jostain mun postauksesta/postauksista tykänneet. Mulla on taas niin hyvä ja positiivinen fiilis ihan kaikkea kohtaan, ja sitä ei kyllä saa millään pilattua!

Ihanaa viikkoa rakkaat lukijat ♥

♥: Emmi

12 kommenttia:

  1. Mulla on samat saksan kirjat, haha :D En oo ihan varma ootko tehny aikasemmin mut joku postaus sun syömisestä yhdistettynä treenamiseen ois tosi jees :)

    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista
  2. Anonyymi2.9.13

    ihana blogi ja aktiivinen kirjoittaja! :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi2.9.13

    mullakin samat saksankirjat! :D mutta tosiaan haluisin että kertoisit alkuvaiheesta ku aloitit tän kuntoilun..söitkö sillon paljon karkkia ja oliks niistä vaikea luopua ? Ku ite oon semmone pepsimax hamsteri ja syön aivan liikaa kaikkea : D niin olisi kiva tietää onko se sullekin ollut vaikeaa ja miten pääsit siitä yli? ja kyllähän sitä koulussa kuulee välillä että "tieksä sen emmin, mahtaako edes syödä koulussa?" mun mielestä ne on kateellisia pask*ja koska itse oon niin tyytyväinen sun puolesta! ja sä syöt oikein ja niinpoispäin. terkuin annika ♥

    VastaaPoista
  4. Ottilia: hahaa oon kujalla nyt ku keskiviikkona on sanakoe, apua! :D oon mä jotain sen tyyppis ehkä tehnyt, mutta voipi olla että teen taas joskus :)
    A1: kiitos! :)
    A2/Annika: oon alkuvaiheesta jotain höpissyt vanhoissa postauksissa, mutta karkista ei ollu vaikee luopua tai muusta, ja pepsimaxia juon edelleen joskus aika paljonkin! :D ja hahah tottakai mä syön, ja jos koulussa ei oo mun ruokavalioon sopivaa ruokaa niin mulla on eväät/haen evästä jostain! On se hassua et jotku noin ajattelee, koska en ole kuitenkaan mikään anorektikko vaan syön ihan sairaasti koska lihakset vaatii ravintoa :p! Ja vitsi ihana kommentti!! Kukas Annika sä oot, jos et haluu täällä paljastaa, niin tuu mulle vaikka fbssä tai muualla hihkasemaan! ;D

    VastaaPoista
  5. Anonyymi2.9.13

    Tää sun blogis saa mut oikeesti inspiroiduks liikkumaan, sä oot tän blogis avulla oikeesti vaikuttanu todella paljon siihen et miten syön ja liikun nykyään .. :) Oon rohkaistunu tosi paljon ja nyt oon alkanu käymään erilaisissa ryhmäliikunnissakin, piloxing on ehdoton lemppari tällä hetkellä ! Noiden lisäksi oon alkanu käymään kävelemässä - sekä sauvojen kanssa että ilman - ja oon tullu paljon virkeemmäks. Tän inspiraation puuskahduksen oon loppujen lopuks saanu sun blogistas ja ku oon saanu seurata sun treenaamistas .. :)

    Ainut ongelma on se etten kehtaa/uskalla mennä julkiselle kuntosalille .. Haluaisin hirveästi mennä salille, mutta jotenkin mä en vaan pysty. Äidin työpaikan salilla mä oon käynyt kyllä, mutta ei siellä ole sitä asiantuntevaa ohjaajaa/avustajaa jolta vois tarvittaessa kysyä apua .. Mä oon ollu koulukiusattu ja mä luulen että tää johtuu siitä. Kuitenkin aika moni nuori mun tietääkseni käyttää saleja, joten en oikeen tiedä mihin salille ' uskaltaisi ' mennä .. Pelkään että joku tyyliin alkaa puhumaan paskaa mun selän takana, haukkumaan tms .. Muutenkin kauhea ihmisryysis saa mut 'ujostelemaan' enkä tee kaikkea täysillä. En kuitenkaan usko että ketään tuijottaa kun mä siinä treenaan, mutta jotenkin mulla on aina semmonen tunne .. Ryhmäliikuntatunneillakin mun on pakko päästä taka-alalle, että tiedän ettei kukaan kato mua sieltä taaempaa ja tyyliin naura mulle .. Täytys vaan pikkuhiljaa alkaa rohkaistumaan, mutta jotenkin tuntuu etten vaan pysty .. Sori tää purkaus tähän väliin, oli vaan pakko kertoa jotenkin - anonyyminä.

    Missä salilla sä muuten käyt ?
    Oot ihan mielettömän hyvässä kunnossa ja tunnen sut siis irl, mutta en kovinkaan hyvin ja pakko sanoa että mulla oli _täysin_ erilainen kuva susta, mutta tän blogin avulla oon saanut susta paljonpaljon mukavemman kuvan ja sellasen hyväksyn-kaikenlaiset-ihmiset - tyypin. Susta on tullu yks mun 'esikuvista' ja arvostan todella paljon sitä mitä oot tehnyt ja mihin kuntoon oot ittes saanut .. :) Jatka samaan malliin !
    ps. Tää sun blogis on ihana. <3

    VastaaPoista
  6. Ei juma, sait mut niin hymyilemään tällä kommentia rakastan lukea pitkiä ihania kommentteja ❤ nyt pakko alkaa selailemaan tota uudestaan etten unohda vastata mihinkään kohtiin!

    Mahtavaa! Ryhmäliikuntatunneilta mä itsekin osittain alotin, hyvä että sä tykkäät! Ne on tosi hyvää liikuntaa, vaikka en niistä itse enää pidä niin suosittelen ehdottomasti kaikille! Ja totta että tuo kävely piristää minuakin tosi paljon, sauvoilla en oo kokeillut mut pitäs kyllä nyt ku siitä mainitsit! :)

    Tiedän kun olen itsekin ollut 7 vuotta koulukiusattu, että miltä tuo tuntuu! Itsestäkin tuntuu tosi usein, että mua nauretaan ja katsotaan pahasti. Jos haluaa tuntea olonsa oikeesti mukavaksi, niin kannattaa valita joku pienehkö kuntosali, jossa vaikka on ryhmäliikuntatunteja samassa. Pulssii ryhmäliikuntatuntivalikoima on mielettömän hyvä mutta en tykkää kyllä salilla pulssin naistenpuolen ilmapiiristä... Siks reenaisin mielummin vallan miestenpuolella, siellä on niin kivaa ja rentoa porukkaa! :D pulssille voi tulla yrittämään, mutta sitten on esim kuntotorni! Siellä on mun tietääkseni jotain ryhmäliikuntaa, mutta salin koosta ja laadukkuudesta en tiiä kauheasti!

    Itse käyn huhtikuuhun asti vielä Pulssilla, ja sitten pääsen siirtymään Porin Kuntokeskukselle, ensi keväänä/kesänä tulee muutenkin tähän 'treenielämään' muutoksia, ainakin jos kaikki menee niinkun pitää! :) ja jos tunnet mut ihan irl niin voit tietysti jatkossa puhua mulle myös sitä kautta jos se tuntuis nyt helpommalta :) ihanaa kuulla olevansa jonkun esikuva, ja kiitos sulle tästä ihanasta kommentista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi3.9.13

      Ja piukat paikat on ainakii kans kiva pikkusali! Ja muistaakseni sielläkii on ryhmäliikuntaa :-)

      Poista
    2. Meinasin mainita sen joo, mutta mun kaverit on sanonu et siel ei oo kivaa ku joutuu jonottamaan laitteisiin :/

      Poista
  7. Anonyymi4.9.13

    Mutta eihän laitteisiin tarvitse jonottaa aina voi välissä tehdä jonkun muun osion ohjelmasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla on ainakin tarkka järjestys missä pitää kaikki tehdä :D ja varsinkin jos on vaikka vika liike ohjelmasta tai vika liike ennen seuraavaan lihasryhmää siirtymistä sit on varsinkin tosi paha! Muutenkin on kyllä! Pulssillaki on joskus harvoin tällänen tilanne ja se on ihan hirveetä :D

      Poista
  8. Anonyymi6.9.13

    En ainakaan ihan vielä viitsi paljastaa 'henkilöllisyyttäni', mutta ehkä myöhemmin kun olen saanut liikkumisesta kiinni ja pitänyt saavuttanut tämän hetkiset tavoitteet. Mulla on meinaan muutama tavoite, jotka haluan viimeistään jouluun mennessä toteuttaa ja tarkkaillaan josko saisin ne suoritettua ..

    Pakko tulla hehkuttamaan että oon ollut todella ylpeä itsestäni tällä viikolla, sillä olen päivittäin käynyt lenkillä tai ryhmäliikunta tunnilla ja voin sanoa että olo on mainompi kuin moniin kuukausiin !
    Kiitos vielä kerran kun olen saanut sulta tän inspiraation liikkumiseen ja alkanut sitä harrastamaan enemmän ja syömään terveellisemmin ♥ !

    VastaaPoista
  9. Ei sitä sitten tarvii paljastaa, paljasta myöhemmin kun siltä tuntuu :) mahtavaa, tollasesta se liikkuminen ja terveelliset elämäntavat lähtee! Tsemppiä, oon myös ylpeä susta ja ole hyvä vaan! ;)

    VastaaPoista