sunnuntai 15. syyskuuta 2013

BRUNCH


Mun Instagram-seuraajat on varmaan jo törmänneet mun tänaamuiseen sunnuntaibrunssi kuvaan. Tässä kuitenkin hieman close uppia! Mä siis heräsin tänään puol ysin maissa ja aloin sovitusti tekemään mulle ja porukoille aamupalaa. Pitkän miettimisen jälkeen olin suunnitellut tekeväni terveellisiä protskupannareita, porkkanarahkasämpylöitä ja mansikka-suklaa aamiaiskakkua. Näiden resepteistä kiitos The Good Morning-blogille, täältä löytyvät reseptit toimii aina! Näiden lisäksi mä tein mansikkarahkaa, smoothieta, viipaloin banaania ja omenaa, keitin kahvia ja teevettä ja laitoin pöytään myös erilaisia mehuja ja itse tehtyä lime-sitruunavettä. Tän kaiken valmistamisessa mulla meni oikeesti melkein puoltoista tuntia! Mutta oli sen arvoista, ruoka oli mun ja myös porukoiden mielestä älyttömän hyvää. Heti aluksi tiesin, että äiti on valmis maistamaan kaikkea ja tykkääkin monenlaisista mauista. Kuitenkin yllätyin ruokapöydässä, kun Jarkkokin kiltisti maisteli jopa tota aamiaiskakkua. Molemmat siis pitivät mun tekosistani, olen tyytyväinen ♥

Marssein kaupunkiin myös kahdeksitoista, valmiina hyökkäämään Gina Tricotiin ja etsimään uusia pitkiä treenipöksyjä. Vanhat kun on ihan reikäset ja päässeet pahasti venahtamaan. No, mukaan tarttu tosi kireet ja perusmustat pitkät pöksyt, joilla hintaa oli 24,95. Ginassa oli kuitenkin joku -20% alennusjuttu, joten loppujen lopuks mä maksoin noista vaan parikymppiä!

Nyt mä lueskelen kokeisiin jonkun aikaa ja sulattelen aamupalaa, sillä oon vieläkin ihan täynnä :-D Jossain vaiheessa päivää painun reenille, ja sitten mulla ei ookkaan loppuillaks muita suunnitelmia, kun kouluhommia ja lepäilyä. Milleen teidän viikonloppu on sujunut? Kouluhommia tehdessä, rentoutuessa, kovassa kiireessä vai milleen?

Ens viikolla alkaa vika kokonainen viikko ekaa jaksoa. Ja hei, enää 33 päivää syysloman alkuun!

PS. Käykää tsekkaamassa myös mun eilisiltainen postaus, jos se on jotenkin teiltä mennyt ohi! Pari uutta reseptiä kirjottelin teille :)

♥: Emmi

10 kommenttia:

  1. Anonyymi15.9.13

    Nammmm :) hei en jaksa laskee ki kuinka mones päivä syysloma siis alkaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi15.9.13

      Syysloma on viikko 43 :)

      Poista
    2. Itse en ikinä ymmärrä noita viikkoja, mutta syyslomalle päästään 18.10. jos oikein muistan :)

      Poista
  2. Tosi herkullisennäköinen aamupala. Ihanaa, että oot jaksanut nähdä noin paljon vaivaa. :)

    atc24h.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos :) kyllä sitä sunnuntaisin, kun on aikaa! :)

      Poista
  3. Anonyymi15.9.13

    Saisko kuvaa sun reenipöksyistä? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä rupeenko nyt kuvaamaan legginsien näkösiä perusmustia kireitä juoksuhousuja erikseen, mutta näkyvät varmasti tulevissa postauksissa :)

      Poista
  4. Anonyymi15.9.13

    Mikä tekee protskupannareista terveellisen? Tai siis mitä laitat niihin?

    VastaaPoista
  5. Protskua, banskua, kaurahiutaleita, kananmunaa ja leivinjauhetta :)

    VastaaPoista
  6. nam, näyttääpä hyvältä! :)

    ♥ http://juissis.blogspot.fi

    VastaaPoista