tiistai 13. elokuuta 2013

OUTFIT | EKALUOKKALAINEN


Farkkupaita H&M
Farkut Cubus 
Baltsut H&M
Reppu Fjällraven Kånken

Toinen koulupäivä takana ja voin sanoa, että on kivaa! Lukiossa on just sellasta ku odotinkin. Eilen tosiaan menin kouluun yhdekstoista ja saatiin lukkarit, höpöteltiin turhia ja ruokailun jälkeen päästiin aika pian kotiin. Tänään kuitenkin alko täysillä opiskelu, joka tarkoitti mulla herätystä seittemän aikoihin ja 8:30 alkoikin jo eka kemian tunti! Olin jopa vähän innoissani, koska oon aina ollu hyvä kemiassa! No, ei me oikeestaan vielä asiaan päästy niinkun ei muissakaan aineissa sen koommin! On tosi hassua, että päivässä ehtii oikeestaan olla vaan neljä tai korkeintaan viis tuntia ja parhaimmillaan mulla on torstaisin vaan kaks! Tunnit ei oikeestaan tunnu pitemmiltä vaikka ne kestääkin sen puolisen tuntia kauemman! Mulla on ekassa jaksossa kemiaa, terppaa, äikkää, enkkua, kuvista ja opoa eli oikeestaan vaan suht kivoja aineita. Kolmena aamuna meen puol ysiin ja kahtena kymmentä yli kymmeneen ja pisin koulupäivä loppuu 14:45. 

Koulussa siis kaikki hyvin! Pahoittelen, ettei mulla oo ekan päivän asusta kuvaa, mutta tossa yläpuolella on tän päivän! Olisko kiva, jos postailisin asuja useemmin?

Nyt mä lähden Tumpille ja sitte pitäs hakea viel yks koulukirja! Sitte vetämään gun showta salille ja kohta onkin jo ilta! Ja huomenna keskiviikko!

Palaillaan,
Emmi

6 kommenttia:

 1. Anonyymi13.8.13

  "Ekaluokkalainen pikkuinen, ylpeästi reppuani kantelen..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kuulostat ihan mun äidiltä ;D

   Poista
 2. Postaa ihmeessä useemmin asuja, sulla on kivoja vaatteita näkyny!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois sitä kyllä! Kiva että mulla on noin aktiivinen lukija kun sä, oot mahtava ku jaksat aina kommentoida kiitos siitä! :)

   Poista
 3. Voi miten nätti olet ♥
  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin! Ja sun blogi on tosi ihana ja vaikutat upealta ja itsevarmalta tytöltä! :)

   Poista