sunnuntai 25. elokuuta 2013

QUICK VISIT


Moikkamoi! Porukoilla oli tänään jotain menoa Helsingissä, ja pienen kitinän jälkeen ne otti mut mukaan. Tapani mukaan soittelin Senjalle pari viikkoa sitten tästä pikavisiitistä, ja neiti tuli mua sitten moikkailemaan. Olin keskustassa jo n. 10:30 aamulla, oli ihana nähdä kuinka kaupunki heräili. Kuvia kerkesin Senjaa odotellessa räpsiä jonkun verran yksinäni, ja tossa ylhäällä muutamat niiden lisäksi, mitä Senja musta otti. Käytiin Vapianossa lounaalla - siis se ruoka on edelleen vaan niin hyvää! Ostoksia tein myös, haluatteko niitä esittelyyn erillisessä postauksessa? 

Anyways, Helsingistä palauduin kotiin älyttömän väsyneenä, ihme että oon vielä ylhäällä... Huomenna alkaa kokonaan uus reeniviikko, tavoitteena olis panostaa reeneihin tällä viikolla vielä paremmin - sunnuntaina palkitsen itseni mättöpäivällä! Sunnuntaina luvassa myös kiva pikku visiitti Lahteen isäpuolen kanssa, jos ei nyt tuu mitään esteitä. Odotan sitä älyttömän paljon!! Vielä en haluu paljastaa minne ollaan menossa, ellette sitten arvaa ;)

Miltä kuulostais viikon päästä postailua ens viikon treeneistä? Yritän itse vääntää postausideoita, kun te hömpät ette mulle niitä keksi, eli tässä mun huimat ideat :-D (LUE: postausideoita kiitos!)

Nyt tarviin unta, adios amigos
♥: Emmi

8 kommenttia:

 1. Anonyymi25.8.13

  meet Kunnon Naiseen?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi25.8.13

  No se ln sellainen kuntoilu tapahtuma:) meetkö sit kattoo painonnostokisojaXD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mee kattoo painonnostokisoja en oo sen koommin kiinnostunut painonnostosta :)

   Poista
 3. Anonyymi29.8.13

  Meet kattoo niitä fitnesskisoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii meen :p hyvi keksit ku laitoin kuva instaan ;)

   Poista
 4. Anonyymi30.8.13

  hahaaa :D ei mulla oo ees instaa mut ku oon itekki menossa sinne :D

  VastaaPoista
 5. Ai sori luulin et oot keksiny sitä kautta! :D hei tuu juttelee jos ollaan vaikka fbssä kamuja haluun tietää kuka muu on kiinnostunu tästä aiheesta ja kisojen katsomisesta :)!

  VastaaPoista