lauantai 24. elokuuta 2013

BEAUTIFUL MORNING


Heissulivei ja ihanaa lauantaiaamua! Kuten kuvista voi päätellä, aloitin mun aamun ihan lempparityylillä! Heräsin vähän ennen yheksää lenkille ja totesin, että jaahas ei kyllä jalat toimi lainkaan! No päätin lähteä pelkästään power walkille, mutta jalkojen lämmettyä sain myös otettua muutamia juoksuaskeleita! Ihana aamu, aurinkoinen mutta viileä! Tämän jälkee venyttelin ja valmistin sitte itselleni herkkuaamupalaa, ja menin nauttimaan sitä meidän takaterassille. Nää aamut alkaa olla jo viileitä, mutta ei muuta kun huppari niskaan! Mä en mun terassiaamupaloista luovu vielä!

Tänään on taas yks kiirus päivä viiden samanlaisen perään. Tän kirjottelun jälkeen mä suuntailen salille ja sieltä äkkiä syömään ja suihkuun, jonka jälkeen lähen urheilutalolle tuijottamaan reikäpallopelejä. Illalla oon lupautunu Tumpin henkilökohtaseks tsemppaajaks, että se jaksaa pelata huomennakin. Eli siis hyvin sporttinen päivä tänään, joskin osittain myös penkkiurheilua... 

Innostuin eilen illalla yöllä muokkaamaan blogin ulkoasua parillakin tapaa. Huomaatteko eron? Mitä tykkäätte? Ja niitä postausideoita saa myös edelleen heittää tähän, tai tuohon edelliseen postaukseen! Ja pitääkin heittää, ellette halua ens viikon postauksien olevan tän viikon kaltaisia, eli tosi tylsiä.

Mulla on tänään hyvä päivä, entä teillä?
Emmi

4 kommenttia:

  1. Sun blogi on niin ihana ja inspiroiva :*

    VastaaPoista
  2. Anonyymi25.8.13

    Hei! :) Ihana blogi sulla ja oon saanut sulta ihan mielettömästi motivaatiota omaan treenaukseen, jonka aloitin kesäkuun alussa, jonka tuloksena oon nyt -5 kg laihempi ja matka jatkuu kovaa vauhtia eikä loppua näy! Yks syy miks aloitin oli, kun näin miten hyväs kunnos oot ite ja millaisen muodonmuutoksen oot saanut aikaan! :) Oot mielettömän upee mimmi, keep it up! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa! :) se on mahtavaa miten pienestä se 'vimma' kropan kuntoon laittamiseen lähtee! Tosi mahtavaa et oon inspannu sua ja tsemppiä jatkoon! Mulle voi myös tulla puhumaan jos haluu jakaa kokemuksia, en pure ;)

      Poista