sunnuntai 19. lokakuuta 2014

MASCARPONE DESSERT


Superiisi jälkkäri, jonka pääraaka-aineena toimii mascarponetuorejuusto. Resepti on kahteen annokseen, jotka oli aika reilun kokoisia. Pitkällä kaavalla syömisen jälkeen sai kyllä vähän "ahtaa", että jaksoi kaiken vaikka hyvää olikin. Ja meinaan, tosi hyvää. Pakko tehdä joskus, vaikka kaksinkertainen annos pelkästään itelle haha!

Tarvitset:
100g mascarponetuorejuustoa
1,25dl kuohukermaa
25g tomusokeria
vajaa 1tl vaniljasokeria
3-4 digestivekeksiä
koristeluun marjoja/hedelmiä/suklaahippuja, mitä ikinä haluaakaan!

1 Laita kulhoon mascarpone, kerma, tomusokeri ja vaniljasokeri
2 Vatkaa sähkövatkaimella paksuksi ja vahvaksi vaahdoksi
3 Murenna jälkiruokakippojen pohjalle n. 1½-2 digestivekeksiä/kippo
4 Annostele vaahto kippoihin ja koristele haluamallasi tavalla!

Mä tosiaan käytin aineiden punnitsemiseen talousvaakaa, joten en osaa tarkkoja mittoja deseinä jne sanoa! Kyllä niitä pystyy silmämääräisestikin mun mielestä arvioimaan! Vaahto säilyy tunnin kaksi jääkaapissa valmiiksi annosteltunakin!

Ootteko kokeillut ennen? Mä tykästyin tähän kyllä ihan sika paljon, syksyn lempparijälkkäri!
♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti